PatéPaté // Aften

Alle retter serveres i forrets størrelse.

Vi anbefaler 3 retter pr. person.

FISK & SKALDYR

ØSTERS FRA IRLAND m/ chili-honning vinaigrette stk. 30,-

GRILLET BLÆKSPRUTTE m/ brunet smør, kapers & parmesan 95,-

GRILLET PIGHVAR m/ jomfruhummer & blåmuslinger i beurre blanc 145,-

KØD

KYLLINGELEVER m/ tomater, hvidløg, chili, koriander & rødvinseddike 80,-

PATÉ DE CAMPAGNE m/ sennep, cornichoner & syltet løg 85,-

ONGLET TARTAR m/ ribs, aioli & croutoner 95,-

GRILLET HAMPSHIRE GRIS m/ Boskoop æbler, safran, fennikel & sobrasada 105,-

PANDESTEGT ANDEBRYST m/ hvid bønne-hummus, granatæble, marinerede løg & sumac 105,-

VEGETAR

SALTBAGTE JORDSKOKKER m/ persille-hasselnøddesalsa & syltede løg 85,-

TARTE FINE m/ cavolo nero, løg & chevre 85,-

LIBANESISK AGURKE- & FETASALAT m/ granatæble, mandler, mynte & sumac 85,-

RISOTTO m/ grønkål, Hokkaido græskar & forårsløg 85,-

BURRATA m/ chili & citron-marineret squash 95,- 

DELERETTER FOR 2 (op til 45 min)

OVNSTEGT FRANSK ”LABEL ROUGE” KYLLING m/ hvide bønner, grønkål, charmoula & yoghurt-tahinisauce pr./pers. 195,-

GRILLET LAMMEFILET PÅ BENET m/ røget marv, svampe, skalotteløg & brødkrummer         pr./pers. 295,-

GRISEFEST: FORRET – Sobrasada på toast, paté & griserillette, HOVEDRET- ½ grisehoved, kikærter, cavolo nero & tomater, pr./pers. 265,-

TILBEHØR

AIOLI 15,- 

GRØN SALAT 30,-

KARTOFFELMOS 35,-

PADRONES 35,-

MAROKKANSK KARTOFFELGRATIN 40,-

CEASAR SALAT 45,-

DESSERTER

PEANUT BLONDIE m/ karamel sauce 85,-

MANDELKAGE m/ flødeskum 85,-

PÆRE & AMARETTI CRUMBLE RISOTTO 85,-

PANNA COTTA  85,-

MARENGES m/ lemon curd & flødeskun 85,-

CHOCOLADE FONDANT m/ Brandy creme 85,-

HVID CHOKOLADE CHEESCAKE 85,-

OSTETALLERKEN, 4 slags 95,-

 

ÆNDRINGER KAN FOREKOMME

Ved betaling med kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr